Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@08:06:35 GMT

روایتی از کمک جهادگران سپاه به خانوارهای زلزله‌زده سی‌سختی+فیلم

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۷۲۴۳۳

روایتی از کمک جهادگران سپاه به خانوارهای زلزله‌زده سی‌سختی+فیلم

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرگزاری فارس از سی‌سخت، آثار زلزله ۲۹ بهمن سال  ۹۹ هنوز در گوشه و کنار شهر سی سخت به مشاهده و احساس می‌شود.

زلزله ۲۹ بهمن سال ۹۹ باعث خسارات فراوانی به شهر سی سخت و روستاهای اطراف شد که هنوز بعد از گذشت یک سال از این زلزله در گوشه و کنار شهر سی‌سخت و از کوچه پس کوچه‌های شهر که گذر کنید گویا به تازگی زلزله آمده و شهر را ویران کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنوز خانواده‌هایی هستند که در کانکس و چادر زندگی می کند ده‌ها خانواده در چادر و کانکس روزگار می‌گذرانند و بلاتکلیف بوده و از تسهیلات زلزله عقب مانده‌اند در این بین خانواده‌های بی‌سرپرستی هستند که درد و رنجشان دو چندان است.

در شهر که گذری کردیم نیروهای سپاه ناحیه دنا در حال بررسی وضعیت زلزله زدگان کانکس‌نشین هستند که به یکباره با صحنه ای دردناک روبه رو می‌شویم.

خانواده ای 4 نفره و بی‌سرپرست در کانکسی کنار جاده در زمینی پر از گل و لای بوده که کل وسایل زندگی آنها بر اثر بارش باران دچار آب گرفتگی شده است.

نیروهای سپاه بلافاصله به کمک آنها می روند و فرش و تمامی وسایلی که دچار آبگرفتگی شده را به بیرون انتقال می دهند و با هماهنگی با فرماندهی سپاه ناحیه دنا کانکسی دیگر را برای اسکان این خانواده بی سرپرست مستقر کردند. 

خبرنگار فارس علت اسکان خانواده بی سرپرست را جویا  شد که مادر خانواده گفت: خانه ۱۰۰ متری ما در کنار قلعه تاریخی قرار داشت که براثر زلزله تخریب شد و ما هم مثل بقیه مردم برای ساخت مجدد خانه اقدام به خاکبرداری کردیم که بلافاصله با واکنش تند میراث فرهنگی شهرستان دنا روبه رو شدیم و تهدید کردند که به هیچ عنوان حق ساخت و ساز در این ملک را ندارید و اگر هرگونه ساخت و سازی انجام دهید بلافاصله تخریب و جریمه خواهید شد که ما دست کشیدیم زیرا هیچ فریاد رسی نداشتیم و تا به امروز مجبوریم در کانکس و چادر زندگی کنیم. 

این مادر می گوید: خودم سرپرستی فرزندانم را بر عهده دارم و در این مدت تلخ‌ترین روزهای زندگی را سپری کردم زیرا ملک شخصی که می‌خواستم برای خودم و فرزندان سرپناهی درست کنم توسط میراث فرهنگی راکد مانده و اکنون دومین زمستان است که من و فرزندانم  در هوای سرد و یخبندان در این کانکس هستیم و تا به امروز هیچ مسئولی به داد ما نرسیده، نه حمام داریم و نه سرویس بهداشتی و شرایط خیلی بدی را پشت سر می گذاریم. 

وی گفت: مگر چه گناهی کردیم که زمین ما در همسایگی قلعه تاریخی است و چرا مسئولین میراث فرهنگی تا به امروز فکری به حال ما نکرده اند چرا تکلیف ما را مشخص نمی‌کنند تا از این وضعیت پر از غصه و درد نجات پیدا کنیم ولی همین را می دانم که حفظ یک ساختمان قدیمی از جان 4 نفر انسان مهمتر نیست. 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کوچه پس کوچه های شهر مردم آواره میراث فرهنگی خانواده بی سرپرست تهدید و زور سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۲۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لطیفی: به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت تمایل دارم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدحسین لطیفی کارگردان، نویسنده و تهیه کننده شناخته شده با تأکید بر اینکه فیلم سازی در ارتباط با بحث جوانی جمعیت و فرزندآوری باید با پرهیز از هرگونه شعارزدگی باشد منتها مسئله زیرساخت است که با تشکیل کمیته‌های ویژه در این زمینه توسط هیئت دولت صورت می‌گیرد.

وی افزود: اگر قرار باشد که وزارت مسکن، آموزش و پرورش، وزارت راه و شهرسازی، وزارت برنامه و بودجه، وزارت صنایع و در نهایت وزارت فرهنگ وارد این عرصه بشود، قطعا باید زیرساخت درست داشته باشیم؛ بنابراین اگر من فیلمساز قرار است تبلیغ جوانی جمعیت کنم باید زیرساخت درست باشد.

لطیفی با تأکید براینکه فرهنگ جوانی جمعیت برایش با ارزش و مهم است و خودش هم از مفاهیم فرزندآوری و ازدواج لذت می‌برد، گفت: مفاهیم لذت بخش فرزندآوری، زندگی مشترک و عشق ورزیدن در کنار هم، از همه جدا نبودن و آرامش در عرصه خانواده همه مفاهیمی است که می‌تواند در قالب‌های هنری بگنجد و زیبا باشد. اینکه در فیلم‌ها نشان دهیم که چند بچه در یک منزل هستند و بازی می‌کنند، کار زیبایی است منتها باید برایش قصه خوب نوشت.

وی با اشاره به اینکه خودش سه فرزند دارد، گفت: بحث فرزندآوری را باید عمیق‌تر نگاه کنیم، در تمامی وزارتخانه‌ها کارگروه تشکیل شود و همت عالی برای چنین فرهنگ سازی صورت بگیرد. لطیفی در پاسخ به این سوال که اگر مشکل قصه نباشد تمایل به ساخت فیلم در عرصه خانواده و جوانی جمعیت دارد یا خیر، گفت: بله حتما من دوست دارم فرزندآوری را ترویج کنم منتها فرزندپروری دهه بیست، سی، چهل و پنجاه که در خانه‌های هشتی دار بچه‌ها با هم بزرگ می‌شدند، اینها الگو‌های خوبی برای لذت بخشی خانواده و فرزندپروری هستند.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مستندی نیم‌‎ساعته که ساختش ۱۶ سال زمان برد
  • ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها؛ این همه اصرار برای چی؟
  • (عکس) ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها
  • روایت شهید فاطمیون + فیلم
  • زلاتان ابراهیموویچ: هنوز هم بهترین هستم؛ به خاطر بچه‌هایم تصمیم به خداحافظی از فوتبال گرفتم
  • «رخ‌ مادر» امروز از شبکه افق روی آنتن می‌رود/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • «رخ‌ مادر» روی آنتن شبکه افق/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت دارم
  • لطیفی: به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت تمایل دارم
  • «رخ‌ مادر» از شبکه افق روی آنتن می‌رود/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا