Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهید فائزه منصوری، دختر 14 ساله‌ای بود که با عبدالحمید ریگی 21 ساله جزو گروهک تروریستی ریگی ازدواج کرد. مدتی در زاهدان و تهران و بعد هم در پاکستان زندگی کرد. روزگار بر فائزه سخت و سخت‌تر می‌گذشت تا این که او نیمه‌شبی به دست همسرش در پاکستان شهید شد. قصه فائزه تمام شد اما قصه پسرش متین که در سال 80 و دوقلوهایش مونا و مبینا که چهار سال بعد به دنیا آمدند، ادامه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزندان فائزه چند سالی است که پس از پشت سر گذاشتن سختی‌های بسیار از پاکستان به ایران برگشته‌اند. متین 20 ساله و مونا و مبینا 16 ساله حال به دنبال ساخت یک زندگی جدید هستند. در مینی پرونده امروز زندگی‌سلام با «متین»، فرزند بزرگ شهید فائزه منصوری درباره این‌که چطور این روزها را پشت سرگذاشته است، گفت‌وگو کردیم.
 

  در جست وجوی همیشگی مادر
متین منصوری سال 97 به ایران آورده شد. او نام خانوادگی‌اش را از ریگی به نام‌خانوادگی مادرش تغییر داده است و از تصمیم خواهرانش برای همین تغییر بعد از 18 سالگی‌شان می‌گوید. متین درباره شب شهادت مادرش می‌گوید: «من از اتفاقی که برای مادرم افتاد بی‌خبر بودم. آخرین بار که مادرم را به خاطر دارم با پدرم دعوایش شده بود. گفت می‌خواهم بروم ایران و ما از او خواستیم تا ما را هم با خود ببرد. مادرم قبول کرد. روز بعد از شهادتش از پدرم پرسیدم مادرم کجاست؟ گفت مادرتان به ایران رفته است. بعد می‌آید و شما را هم می‌برد. یک خانه دوطبقه در پاکستان داشتیم. همان شب شهادتش، پدرم، مادرم را در طبقه بالا گذاشته بود تا ما متوجه چیزی نشویم. من تا مدت‌ها فکر می‌کردم مادرم ایران است و چون بچه بودم نمی‌توانستم به ایران بیایم و دنبالش بگردم. ما زیر نظر عموها و خانواده پدری‌ام بودیم. وقتی ماجرا را فهمیدم که به جز یکی از عموها همه کشته شده بودند و به وسیله وزارت اطلاعات به ایران آمدیم.»


 

پدرم تحت تاثیر عبدالمالک بود
مونا و مبینا بعد از شهادت مادرشان روزهای سختی داشته‌اند. مونا اکنون 16 ساله است. او به اجبار مادربزرگ پدری‌اش در 13 سالگی ازدواج کرد و یک دختر 2 ساله دارد. مونا از همسرش جدا شده و حال به همراه دختر و برادرش در تهران زندگی می‌کند. متین معتقد است به عنوان تنها مرد خانواده، وظیفه سختی در قبال خواهرانش دارد. او در این باره می‌گوید: «دو خواهرم خیلی سختی کشیدند. حالا تنها کسی که دارند من هستم و دوست دارم برای آن‌ها هم پدر باشم هم مادر. دو خواهرم را در بچگی شوهر دادند. اختیارشان دست خانواده پدرم بود و نمی‌توانستند کاری کنند. البته هردو از همسرشان جدا شدند و مبینا به تازگی زندگی جدیدی تشکیل داده است. من، مونا و دخترش مایا با هم زندگی می‌کنیم.» متین ادامه می‌دهد: «فکر نمی‌کردم پدرم با مادرم چنین کاری بکند. او زمانی عاشق مادرم بود. به نظرم همه این‌ها تحت تاثیر عبدالمالک بوده چون یک فرد عاشق هیچ وقت نمی‌تواند با عشقش چنین کاری بکند. الان که برگشته‌ایم مردم از دیدن‌مان و این که زندگی خوبی داریم خوشحال می‌شوند.»
 

   یک هیچ به نفع صبوری
در ذهن من همه اتفاقات زندگی‌ام مرور می‌شود و این سخت است. متین این را در پاسخ به حسش به چالش‌هایی که از سر گذرانده و اکنون هم با آن درگیر است، می‌گوید. او این طور ادامه می‌دهد: «فیلم «شبی که ماه کامل شد» شاید یک درصد از زندگی ما بود. آن هم بیشتر بخش عاشقانه‌اش. به هر حال فیلم است و نمی‌توان به آن ایراد گرفت. اتفاقات و سختی‌های زیادی بود که به تصویر کشیده نشده است. اگر قرار بود خودم فیلم زندگی‌مان را بسازم از همه سختی‌ها و اتفاقات تلخش می‌گفتم. پیام‌های زیادی از مردم دارم که می‌گویند عبدالمالک پدرش، برادرش یا یکی از اعضای خانواده‌اش را کشته است. این برای من خیلی سخت است و خودم فکر نمی‌کردم چنین روزهایی داشته باشم.» او می‌گوید: «سن و سالی نداشتم که مادرم شهید شد. تصویر زیادی از مادرم در ذهنم نیست اما با او ارتباط خوبی داشتم. هر وقت دایی‌ام می‌آمد با او بازی می‌کردم و دوستش داشتم. اگر به گذشته برمی‌گشتم اجازه نمی‌دادم این اتفاقات برای مادرم و دایی‌ام بیفتد (بغض می‌کند) همه در زندگی‌شان سختی دارند ولی خدا به همان اندازه به آن‌ها صبر می‌دهد و من تحملش را داشتم. بعضی وقت‌ها این مرورها اذیت‌کننده می‌شود اما نمی‌شود بگویم می‌توانم به راحتی همه این اتفاقات و سختی‌ها را کنار بگذارم و فراموش کنم.»

2323

کد خبر 1611692

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ریگی استان سیستان و بلوچستان پاکستان سختی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۳۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشییع پیکر مطهر ٢ شهید گمنام در کرمان و رفسنجان/وداع با فرزندان روح الله در ديار حاج قاسم

پیکر پاک و مطهر ٢ شهید گمنام همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در روستای سیمک منطقه کوهپایه کرمان و شهر رفسنجان تشییع و خاکسپاری می‌شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، پیکر پاک و مطهر ٢ شهید گمنام همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در روستای سیمک منطقه کوهپایه کرمان و شهر رفسنجان تشییع و خاکسپاری می‌شود. 

مردم روستای سیمک منطقه کوهپایه شهرستان کرمان میزبان شهیدی ١٩ ساله و از شهدای عملیات خیبر و مردم رفسنجان میزبان شهیدی ٢٤ ساله هستند که از شهدای عملیات بدر می‌باشد.

مردم شهر رفسنجان پیکر مطهر یک شهید گمنام را از ساعت ١٥ امروز از میدان شهید سلیمانی تا میدان ابراهیم این شهر تشییع و سرانجام پیکر مطهر شهید در حسینیه نخل شهر رفسنجان خاکسپاری خواهد نمود.

مردم منطقه کوهپایه نیز با حضور پر شور و با شكوه خود از پیش از ظهر امروز پیکر مطهر شهید گمنام را از روستای درب انارستان به سمت روستای سیمک تشییع و مراسم تدفین پیکر مطهر شهید در روستای سیمک منطقه کوهپایه واقع در شهرستان کرمان در حال انجام است.

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو گفت: در حال حاضر در سطح ٢٥ شهرستان استان کرمان ١٤٥ یادمان و حرم شهدای گمنام وجود دارد و تعداد شهدای گمنام تدفین شده ٣٢٢ مورد می‌باشد که با تشییع ٢ پیکر مطهر شهدا در امروز تعداد شهدای گمنام تدفین شده در استان کرمان به ٣٢٤ مورد می‌رسد.

وی با اشاره به ضرورت زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا در جامعه افزود: هم اکنون ٢٣ یادمان و حرم شهید گمنام در سطح دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان وجود دارد و ٤٢ شهید گمنام در سطح دانشگاه‌ها زینت بخش این مراکز علمی می‌باشند.

مهدوی فرد اعلام کرد: در سطح روستا‌های استان نیز ١٤ حرم و یادمان شهید گمنام وجود دارد و مزار ٢١ شهید گمنام زینت بخش روستا‌های استان کرمان است.

او گفت: در سطح مراکز نظامی و انتظامی استان نیز ١٤ حرم و یادمان شهید گمنام وجود دارد و ١٨ شهید گمنام در این مراکز خاکسپاری شده اند.

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان با بیان اهمیت آشنایی نسل جوان با رشادت‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان در دوران ٨ سال دفاع مقدس افزود: در سطح شهر‌های استان ٩٤ حرم و یادمان شهید گمنام وجود دارد و ٢٤١ شهید گمنام زینت بخش شهر‌های استان کرمان می‌باشند.

همچنین سعید ایرانمنش مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان نیز در مصاحبه‌ای گفت: استان کرمان دارای ٦ هزار و ٨٠٠ شهید و ۲۱ هزار و ۵۰۹ نفر جانباز می‌باشد.

شایان ذکر است پبکر‌های مطهر این ٢ شهید گمنام شامگاه ١٣ اردیبهشت ماه وارد فرودگاه بین المللی کرمان و طی این مدت در شهر‌ها و روستا‌های مختلف استان، مورد استقبال گرم مردم شهید پرور قرار گرفته و فضایی معنوی در این مناطق ایجاد شده بود.

دیگر خبرها

  • منصوری: توهین به هواداران در شان فوتبال ایران نیست/ پرسپولیس می‌تواند به صدر بازگردد
  • تشییع پیکر مطهر ٢ شهید گمنام در کرمان و رفسنجان/وداع با فرزندان روح الله در ديار حاج قاسم
  • ایران زمین فرزندان خود را به آغوش گرفت
  • ارزش واقعی چیزها را به کودکان نشان دهید نه قمیت آنها را ( + راهکارها و پیامدها)
  • روایت شهید فاطمیون + فیلم
  • پیکر معلم شهید حجت‌اله یوسفیه پس از ۳۹ سال به ایران بازگشت
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • سهمیه ۲۰ هزار نفری آموزش‌وپرورش در استخدام فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد
  • مهدی نصیری، جزئیات زندگی خصوصی محسن مخملباف و مادرش را منتشر کرد که خلاف اخلاق بود /او به سیدمحمد خاتمی توهین و بی ادبی می کرد
  • آخرین خبرها درباره توافق احتمالی تیم ملی ایران با افشین قطبی